Juli går mot slutten, og dette har vært en måned med mye trening og lav intensitet. Som skiløpere flest, har jeg trent mye mengde i Juli. Jeg er veldig fornøyd med den treningsjobben jeg har gjennomført. Mengden skal være med på å danne et solid grunnlag til sesongoppkjøringa.

Fra 3. til 7. Juli var jeg med Team Lygna på samling. På Natrudstilen fikk vi fokusert på det viktigste, nemlig trening, spising og søvn. Dermed fikk jeg en kickstart på mengdeperioden. Etter samlingen dro jeg hjem igjen hvor jeg fortsatte mengdefokuset. Jeg må takke Sindre og Anders for alle de bra økter vi har fått sammen i denne perioden. Ved å trene sammen med andre heves nivået på øktene og alle for bedre utbytte.

Fra 18. til 23. dro jeg og resten av familien til Skogsøya hvor morfar har feriehus. Skogsøya er et av de fineste stedene jeg vet om. Øya ligger i Lofoten og der er det turkis sjø og høye fjell over alt. Hovedgrunnen til at vi dro dit var for å feire 80 års slaget til morfar, men jeg bruker det også som en liten ferie. Løpeturer på øya er helt fantastisk og treninga går litt av seg selv i spektakulære omgivelser. Jeg må si at Norge er utrolig flott.

I tiden framover blir det mye samlinger og sesongoppkjøringa starter virkelig for fullt nå. Allerede 3. August har vi samling med rekrutt landslaget. Dette håper jeg blir en samling med mye bra trening.

Ha en fortsatt god sommer!

 

Vebjørn Sørum