Siden forrige innlegg har det skjedd en del. Jeg har vært på en samling, en skitest, og målt krefter i Sommer-NM i rulleskiskyting.

Etter samlinga på Geilo som jeg skrev om sist, ble det et par rolige dager før jeg satte kursen mot Drangedal, for å gå Sommer-NM. Dette var noe jeg gledet meg til. Beste resultat fra helga ble en 5. Plass på sprinten. Et bra resultat, men jeg var ikke helt fornøyd med gjennomføring. Det ble 3 bom, og det er litt for dårlig. Men jeg tar med meg at jeg hadde en av de beste langrennstidene, og ser fremover.

Etter NM fikk jeg lagt ned en veldig bra treningsperiode, både fysisk og med børsa. Jeg var også en tur i Torsby i Sverige for å teste ski til sesongen. Der gikk jeg runde på runde inne i ski-tunnelen. Jeg gikk igjennom flere par ski, og plukket med meg de jeg likte best. Testinga var sammen med Madshus som er skimerket jeg går på.

Fra 15. til 24. Oktober var det klart for ny samling. Da gikk turen til Meråker, sammen med U23-landslaget for gutter, og rekruttlandslaget for Herrer. Dette var en samling jeg også hadde gledet meg veldig til, for her får vi muligheten til å matche oss mot de som «skal» være ett hakk over oss. På samlinga trente vi mye, men hadde også veldige gode hardøkter. Det var høy kvalitet på alle økter og her gir alle alt!

Jeg fikk gode svar underveis i samlinga, og formen begynner virkelig å komme seg. Så akkurat nå føler jeg meg veldig klar til å starte sesongen. Men selv om sesongstarten er like rundt hjørnet vil jeg opprettholde en ganske bra treningsmengde siden de viktigste rennene mine er etter jul.

Neste samling er fra 9. til 17. November, og blir en mengdesamling med forhåpentligvis mange gode økter på ski.

Vebjørn Sørum