Foto: Siri Mordal

I helgen var jeg på Liatoppen, Ål og gjennomførte mitt første norgescuprenn for sesongen. For min del gikk rennene bedre enn forventet. Rett før jul ble jeg syk og ble sengeliggende. Sykdommen gikk ut av kroppen etter ca. 9 dager og jeg rakk å få en uke med trening før rennene. Det er med tanke på denne sykdommen jeg er såpass fornøyd med helga.

Det ble en 2. Plass på sprinten med 10 treff og 5 sekunder bak vinneren. På søndag ble jeg nummer 8 på fellesstarten med 12 treff. Jeg er absolutt mest fornøyd med lørdagen hvor jeg fikk ned alle blinkene. Formen var ikke helt topp, men jeg gjorde mitt absolutt beste. På søndagen ble det alt for mye bomming, men følelsen i sporet var bedre enn på lørdag. Det er jeg veldig fornøyd med. Noe som gjorde lørdagen enda bedre var at jeg fikk med meg mine klassekamerater Sivert og Jørgen på pallen. Vi viser nok en gang at vi har en veldig bra treningsgruppe og et godt miljø. Det skal også de andre på NTG Lillehammer skiskyting  ha mye av æren for.

Dette var min beste start på norgescupen. Etter helga ligger jeg på 3. Plass sammenlagt og er absolutt med i kampen om de beste plassene. Nå skal jeg legge ned en god treningsperiode før NM i Holmenkollen siste helga i januar og håper å ha en formtopp til dette. Som en del av oppkjøringen skal jeg gå KM normal på Lillehammer lørdag 14.

Fra venstre Vebjørn Sørum, Sivert Bakken og Jørgen Krogsæter

 

Vebjørn Sørum