Da er det en stund siden forrige innlegg. Siden sist har jeg gjort en del. Jeg har vært på en ny samling, vært hjemme og vært en tur i Frankrike på ferie.

På samlinga fra 12.-19- Juni oppholdt vi oss på Natrudstilen(Sjusjøen). Her hadde vi hovedfokus på hardøkter og skyting. På de 7 dagene gjennomførte vi 6 hardøkter. Dette var noe nytt og spennende. Grunnen til at vi kjører såpass mange hardøkter er rett og slett for å få mye belastning på hjerte. Ved mye belastning på hjerte skal det maksimale oksygenopptaket øke. Siden vi har såpass mange hardøkter, blir det nesten ingen annen trening. Eneste vi trener ellers er 30-60 min rolig restitusjon. Det ble en bra samling for min del, og opplegget passet meg bra. Det ble også lagt inn bra med trening på skytinga også.

Etter denne samlinga var det en roligere periode, før det ble en lengre mengdeperiode. Jeg fikk trent veldig bra i denne perioden og lagt ned et solid arbeid i sommer. Var kun to dagers avbrekk på grunn av pollen som ikke gjorde denne perioden perfekt.

Etter denne perioden var planen å ta en liten ferie, og få ladet batteriene igjen til ny treningsperiode. Da dro jeg til Frankrike for å slappe av og koble litt ut. Dessverre ble jeg ganske syk etter to dager. Jeg fikk en ganske kraftig virusinfeksjon i halsen. Så da var det bare å ta resten av dagene inne på senga og ta det rolig. Sykdom etter alltid kjipt, men tidspunktet var egentlig ganske greit. Jeg skulle uansett hvile og slappe av. Selvfølgelig er det alltid kjedelig å være syk, men det er noe man må regne med. Nå har jeg vært syk i 1,5 uke, men er på bedringens vei.

Planen var egentlig å være med på samling fra mandagen av, men siden jeg fortsatt er syk, ser det ut til at den ryker. Men heldigvis har jeg god tid til å trene skyting.

Vebjørn Sørum