For to uker siden var jeg i Molde for å gå norgescup. Der ble det arrangert en normal på lørdag og sprint på søndag. Siden NM på Simostranda har formen min blitt enda litt bedre, og jeg var gira på å gjøre det bra. Med god skyting visste jeg, at jeg kunne kjempe om gode plasseringer

På normalen traff jeg 17 av 20. Med god fart i sporet holdt det til en 4. Plass. Det er jeg fornøyd med. Jeg følte jeg gikk bra på ski og er fornøyd med at formen er bedre enn før i vinter. På skytebanen er jeg veldig fornøyd med stående skytinga. Jeg traff alle stående skuddene.

Sprinten gikk også veldig bra. Det ble 2 bom på liggende. Så etter dette omstilte jeg hodet litt. Da måtte jeg være offensiv, gå en hard 2. runde og være rask stående skytinga. Jeg skøyt 4 raske skudd, før jeg stoppet opp og sikret inn det siste skuddet. Jeg er veldig stolt over at jeg klarte å stoppe opp etter 4 skudd, og dermed få ned alle blinkene. Det en noe jeg har jobbet med lenge. Det å klare å stoppe opp når man ser at det går ut av kontroll, er utrolig vanskelig. Ut fra skyting ble jeg sekundert mot

pallplass, og trodde seieren var kjørt. Men i mål fikk jeg beskjed at jeg vant. Det kom som en stor overraskelse, og for en følelse det var. Etter en veldig tung høst, nesten uten trening var det utrolig deilig å vise at man er tilbake. Dette viser at tålmodighet og hardt arbeid lønner seg.

Molde var en utrolig opptur for min del, og gå naturligvis mye motivasjon videre. En annen ting som motiverte meg, var at kompis og treningskamerat Jørgen Krogsæter fikk ned 30/30 blinker denne helga, og fikk en 1. og 2. Plass.

Vebjørn Sørum