Nå har jeg en gladnyhet å komme med!

Jeg har vært så heldig å få med akupunktør Lars Håvard Meli på laget. Lars Håvard skal hjelpe meg til å bli en bedre skiskytter gjennom å gi meg behandlinger, så jeg får en friskere og mer opplagt kropp. For min del er dette helt topp. Ved regelmessig behandling får jeg mer overskudd og en kropp som spiller på lag til en hver tid. Dette resulterer i bedre kvalitet på treningsøkter og en kortere restitusjonstid.

Lars Håvard holder til i Smiegata 3, i terapeut-fellesskapet Hadeland Helse. Lars Håvard sine spesialområde er akupunktur og han har intet mindre enn 26 års erfaring som akupunktør. Lars Håvard var Hadelands første akupunktør. Under kommer litt info om Lars Håvard Meli sin historikk og interesser.

Fra 1991, arbeidet Lars Håvard med å hjelpe folk til å bli kvitt sine plager, og komme i bedre balanse ved hjelp av tradisjonell kinesisk medisin, massasje og soneterapi.

Startet praksis ved Hadeland Naturmedisinske Senter i 1991. Etablerte etter hvert Helsesmia, som eget foretak. Helsesmia har vært i gang siden. Har nå endret navn til Akupunktør Meli, og flyttet inn i terapeut-fellesskapet Hadeland Helse, på Gran ved siden av Hadeland Treningssenter..

Utdanningen startet med Grunnmedicin, på Arcanum i Gøteborg, deretter tradisjonell kinesisk medisin ved Norsk Naturmedisinsk Fagskole, NECAM (North european collage of additive medicine), og China Academy of TCM, Beijing.

Var hele vinteren 1993/-94 så heldig å få jobbe med professor Cheng Xinnong, ved universitetssykehuset i Beijing, og få høste av hans enorme erfaring.

Han har en generell interesse for naturen og mennesket, og har egen idrettserfaring fra kampsport, ski, sykling, og bruker fritid på trening, jakt og friluftsliv.

Jeg har vært på behandlinger hos Lars Håvard en del ganger før, og jeg føler at behandlingene hans fungerer utrolig bra. Jeg er også litt nysgjerrig på kroppen og synes det er spennende hvordan nåler fungerer. Det er kult å se hvordan nåler kan fjerne smerte og spenninger.

Jeg anbefaler virkelig akupunktur for alle som sliter med smerte og plager. Det gir kroppen forskjellige signaler og hjelper muskler til å slappe av.

     

  

Vebjørn Sørum