Tida flyr om dagen, og siden forrige innlegg har jeg vært på to samlinger. Først var jeg på Beitostølen fra 21.- 28. August. Denne samlinga var sammen med rekrutteringslandslaget for senior. Her hadde vi fokus på matching sammen med mengde. Det ble trent mye, og bra. Nivået på en sånn samling blir ekstremt høyt, og det er kult.

Samlinga på Beitostølen gikk veldig bra for min del, kroppen svarte godt på all mengden. Det ble fine løpeturer i fjellet, rulleski opp til Valdresflye, og tette dueller på stadion.

På denne samlinga er vi  «morgendagens idrettshelter», og det er utrolig stort og motiverende å kunne være en del av en sånn gjeng. Alle gutta er topp motiverte og gir alt på hver eneste økt. Sammen med bra boforhold og god mat ble samlinga perfekt

Etter samlinga dro jeg til Lillehammer en tur for å kjøre litt flere hardøkter og en test. Her fikk jeg veldig gode svar, og formen er virkelig stigende. Testen viste akkurat det samme, og det er morsomt.

Så var det tid for ny samling. Nå gikk turen til Geilo hvor hele U23 landslaget ble samlet, det vil si både gutta og jentene. Her var prioritet å få mye fysisk mengde. Samlinga varte fra 9. – 16. September og i løpet av de 8 dagene ble det lagt ned rundt 30 timer fysisk trening. I tillegg til dette ble det lagt ned kvalitetsøkter med våpnet.

Vi var så heldige å få bo på Vetslia resort. Et supert hotell med fine muligheter for masse aktiviteter. Itillegg er maten helt fantastisk.

Under kommer noen bilder fra den siste tida. Det har skjedd veldig mye.

Jeg har også vært innom en svært talentfull fotograf og tatt bilder. B.T stokke tok noen ekstremt kule bilder som du også får sett et utvalg av under. Det kommer mer etterhvert også 😉

Vebjørn Sørum