Foto: Siri Mordal

Søndag for litt over en uke siden gikk jeg NM-stafett i langrenn for Svea Skilag. Jeg gikk på lag med Ola Snellingen og Johan Sørum Gangsø. Ola gikk 1. etappe, jeg 2. ettappe og Johan var ankermann. Alle tre gjennomførte gode løp og vi endte på en 48. Plass, men viktigst av alt ble vi beste Hadelands-lag 🙂

Jeg dro deretter rett fra Gåsbu, hvor stafetten ble arrangert og til Geilo. Da ble gutta fra juniorlandslaget samlet for en ukes samling. Vi bodde igjen hos sponsoren vår, Vestlia Hotell. Formålet med samlinga var å trene en del mengde og få matchet hverandre på skyting. På skytebanen ble det mange dueller, som forberedelse til fellestarten i NM. Av fysisk trening ble det flere lange og rolige turer i fjellet.

I tillegg til all den seriøse treninga hadde vi flere  konkurranser underveis i samlinga. Vi konkurrerte i langrennsslalåm, skicross, bowling, quiz og mer. Dette var både morsomt, god trening og en fin avkobling. På hotellet fikk vi servert god mat og slappet godt av mellom øktene. Spør du meg, er dette et drømmeliv.

På Lørdag morgen følte jeg meg litt slapp og sliten, så jeg dro tidlig hjem. Det viste seg å være lurt, for på kvelden ble jeg tett i nesa. Heldigvis stoppet jeg i tide, og det ser ut til at symptomene snart er ute av kroppen. I dag, mandag føler jeg meg bra, og regner med å være i trening om et par dager. Jeg var også en tur innom Lars Håvard Meli, som er akupunktør i dag og han fikk virkelig løsnet opp mye med nåler.

 

Vebjørn Sørum