Andre samling av året er vel gjennomført. Vi startet opp på Lillehammer 18. Juni, men på grunn av eksamen ble første del litt amputert. 20. Juni feiret jeg 13 års endt skolegang sammen med alle de andre fra NTG Lillehammer. Etter dette startet virkelig hardkjøret for min del.

Vi er inne i en intensiv periode og samlingen ble preget av mye hardøkter i form av konkurranse. På Lillehammer gjennomførte vi et triatlon med løp, rulleski skøyting og sykkel. En utrolig kul og morsom økt litt utenom det vanlige. Konkurransen ble knallhard og alle gutta på laget var sterke. Selv var jeg fornøyd med gjennomføringen og synes det var en morsom treningsøkt. Vi hadde også skyting mellom byttene. Jeg traff 18 av 20 og det sier jeg meg fornøyd med, da dette var første skyteøkta med høy puls.

Fredag 23. Juni kjørte vi til Trysil for å fortsette samlingen. I Trysil var alle som hadde fått pallplass i norgescup invitert til å bli med. Dette betyr at mange av Norges beste juniorer var samlet på ett og samme sted. Og allerede 24. Juni skulle vi måler muskler mot hverandre i fjelltesten som er et motbakkeløp i Trysil på 7,5 km. Et utrolig hardt løp, men veldig god trening. For spesielt interesserte løp jeg på 31:40. Dette holdt til seier, noe jeg er veldig fornøyd med og ikke hadde trodd før start.

Alle de andre øktene på samlinga gikk også veldig bra. Jeg har kommet utrolig god igang med treninga i år og formen er god. Øktene på samlingen bekrefter dette. På skytebanen har jeg også tatt et bra steg til nå. Videre i sommer skal jeg fortsette med det gode arbeidet jeg har startet med.

Nå har jeg hatt et par rolige dager hjemme, og nå befinner jeg meg på Natrudstilen sammen med Team Lygna skiskyting. Sammen med teamet skal jeg få trent bra i de gode treningsanleggene her.

Videre vil jeg ønske alle en god sommer!

 

Vebjørn Sørum