Da er det en uke siden jeg var ferdig med nok en samling. Denne gangen var vi på Lillehammer og hadde en såkalt «hjemmesamling». Det vil si at vi bor hjemme, men trener sammen. Dette er en ypperlig måte å ha samling på. Da sparer vi masse penger, og vi får trent bra. Det blir også større rom for individualisering på økter.

På denne samlinga hadde jeg ekstra fokus på skytinga. Jeg fikk skutt mye og forbedret meg på det jeg skulle. Stående skytinga har jeg veldig god kontroll på for tiden, og der skal jeg bare jobbe videre. På liggende har jeg også forbedret meg en del, men er et lite hakk bak stående skytinga. Så planen framover er å legge inn et lite støt på liggende skyting.

Jeg har også fått trent bra fysisk siden forrige samling, og føler meg bra. Har tatt ekstra tak i teknikken, i skøyting. Og der har jeg og treneren min funnet noen gode arbeidsoppgaver til meg. Her har jeg også fått stor utvikling, og det er gøy.

Nå er jeg på Lillehammer og trener, før jeg skal til Beitostølen på ny samling 21. August. Dette blir en mengdesamling med mye trening sammen med rekrutt-landslaget. Det blir morsomt og spennende.

 

Vebjørn Sørum