For en uke siden avsluttet vi enda en samling her på Lillehammer. Denne gangen var rekrutteringslandslaget for senior med oss. Dette var en av de samlingene jeg gledet meg mest til i år. Ved å trene med noen av de beste seniorene i Norge, får man utrolig god matching på alle økter.

På denne samlingen var hovedfokuset på mengdetrening. Dette betyr lange og rolige turer, men selvfølgelig innslag av styrke, hurtighet og hardøkter. Vi hadde også mye skytekonkurranser og dueller som er veldig relevant til vintersesongen. Det var også flere morsomme aktiviteter som leirdueskyting og luftgeværskyting på de rolige dagene. Dette var første gang jeg prøvde å skyte med hagle, og det var utrolig kult.

Under samlinga hadde vi to hardøkter hvor vi fikk målt krefter mot hverandre. Jeg fikk konstatert at den fysiske formen fortsatt er god og at jeg er i god rute til sesongen. På skytinga går det også bra for tiden. Jeg jobber jevnt og trutt med detaljer som kan gjøre meg enda bedre. Fra Mai måned til i dag, har jeg tatt et stort steg på det skytetekniske. Framgang er utrolig gøy og gir motivasjon til videre jobbing.

Etter samlinga dro jeg hjem for å feire bursdagen min. Nå er jeg tilbake i Lillehammer hvor jeg skal gjennomføre noen tester før jeg og resten av laget drar en tur til Italia. Dette ser jeg virkelig fram til.

Vebjørn Sørum