_mg_5574

Først og fremst vil jeg takke Grua Auto AS for at jeg har muligheten til å kjøre rundt i en helt ny Mitsubishi Outlander PHEV. Jeg er veldig takknemlig og dette vil være til stor hjelp i treningsarbeidet mitt. For en aktiv skiskytter er en stor og god bil et meget godt hjelpemiddel, og gir større friheter når det kommer til å få tilgang til alle fasilitetene. Det er også en del utstyr som skal med hvor enn jeg drar, og bagasjeplassen er det ikke noe å si på.

Jeg fikk overlevert bilen på fredag 2. Desember, og fikk en veldig god veiledning og informasjon om bilen hos Grua Auto. Erich Mathiesen og Tove Kristiansen møtte meg med et smil og ga utrolig god service. Grua Auto AS er virkelig en bedrift som ønsker kundene alt det beste og stiller virkelig opp. Dette var et utrolig hyggelig møte, og nok engang må jeg takke for muligheten dere gir meg. Til tilleggsinformasjon er Grua Auto hovedsakelig forhandlere av Mitsubishi, men selger også andre bruktbiler. Så om du er på utkikk etter ny bil, kontakt gode fagfolk. Les mer om Grua Auto og hva de har å tilby på http://grua-auto.no/

I helgen kjørte jeg den nye bilen til Dombås for å gå sesongens første skirenn for min del. Jeg gikk skirenn både lørdag og søndag på Dombås. Det var kun et vanlig kretsrenn, men mange av mine sterkeste konkurrenter fra Lillehammer var med. Her fikk jeg positive svar og føler jeg er i god rute til de virkelig store konkurransene. På lørdag gikk vi sprintprogram og det gikk bra for min del. 8 av 10 treff er godkjent og langrennsformen er god. Dette resulterte i en 2. plass bak Jørgen Krogsæter, en god klassekamerat og konkurrent. På søndag var det normalprogram. Det startet veldig bra og jeg lå ann til å få 19 av 20 treff, men på siste serien pådro jeg meg 3 bom og da ble det til slutt 16 av 20 treff. Selv med 3 bom på siste skyting holdt det til seier. Så sett under ett, er jeg fornøyd med helga.

Det var hardt å gå skirenn i år også, men det er utrolig morsomt å få startnummeret på brystet igjen og få gode svar på treninga som blir lagt ned. Nå er det snart juleferie og da skal jeg hjem til Hadeland, så får jeg håpe at det har blitt bra skiføre til den tid. Det skal bli hyggelig og jeg skal få en god treningsperiode på hjemlige trakter.

Det var også gøy å se klubbkameratene mine på Dombås, Anders Flaagen (i midten) og Sindre Schonhowd (til høyre).

dombas-tls

 

Vebjørn Sørum