Siste samling før sesongstart er gjennomført. Vær og føre var ikke helt på vår side denne gangen, men vi fikk en veldig bra samling. Det positive med mildværet som var, var at barkmarsforholdene var perfekte. Vi fikk gode økter på rulleski og løping, og det er tross alt bedre trening enn å gå rundt i en konkurranseløype med lite kontinuitet.

Mot slutten av samlinga fikk vi flere økter på ski, blant annet to hardøkter som var det viktigste. Den fysiske formen min er bra, og kroppen responderer bra på trening om dagen. På skytebanen føler jeg at jeg har god kontroll, og spesielt på stående skyting har jeg skutt bra i det siste.

På lørdag starter sesongen her på Sjusjøen. Vi går mot seniorene, og det blir spennende. Målet blir å få gode opplevelser, og kjenne at alt funker. Men jeg slår gjerne en del seniorer i samme slengen. På lørdag går vi sprint, og søndag fellesstart. Jeg er klar!

Vebjørn Sørum