20161112_115548

Nordseter

Sesongstart for meg blir helga 3.- 4. Desember på Dombås, noe jeg gleder meg veldig til. Kroppen har respondert utrolig bra på trening både i sommer og i høst, og jeg føler meg sterkere enn noen gang. Med all den gode treningsgrunnlaget jeg har opparbeidet meg er jeg veldig spent på sesongåpning og begynne å konkurrere igjen. Jeg har blant annet fått meg en helt ny geværstokk og nye ski fra Madshus som det skal bli morsomt å få testet ut på ordentlig vinterføre.

Neste uke er det treningssamling med NTG Lillehammer Skiskyting på Dombås. Her vil det blant annet bli gjennomført et testløp slik at jeg får testet formen ordentlig før det braker løs. Noen av landes beste juniorer går på NTG Lillehammer Skiskyting, så testløpet vil gi en god pekepinn på hvor nivået ligger i år. Jeg håper på å kjempe om bestetid og få en god gjennomkjøring.

På Lillehammer kom snøen tidlig i år, og vi har allerede fått testet skiføre på flere kilometer med skiløyper. Jeg må ærlig innrømme at jeg føler meg veldig privilegert som har hatt muligheten til å flytte hjemmefra for å satse fullt på idretten. Lillehammer er en av Norges fineste vinterbyer, som er veldig godt tilrettelagt hvis man ønsker å bli god i vinteridrett. Det at jeg har fått lov og hjelp av familien til å flytte hit har gjort at min utvikling virkelig har skutt fart. Jeg gleder meg til at sesongen skal starte, jeg er klar!

Vebjørn Sørum