Jeg fikk dessverre ikke gå sesongstarten i helga, men jeg var likevel  på Natrudstilen. Der fikk jeg trent godt og vært med på å heie de andre frem. Når man ser på skirenn kribler det i hele kroppen og man har mest lyst til å gå selv. Men siden jeg er under opptrening er det lurere å stå over. Men når jeg selv ikke går, er det morsomt å se at de andre på laget presterer. Det gir en trygghetsfølelse. At vi som lag har gjort jobben i sommer og høst vises. Jeg blir merkelig nok mer nervøs når jeg står å ser på enn når jeg går selv.

En annen morsom ting som skjedde på Natrudstilen var at jeg ble invitert med på middag. Denne var sammen med alle de andre som er på landslag, samt samarbeidspartnere tilknyttet Norges skiskytterforbund. Her fikk vi en god middag og ble kjent med flere nye personer.

Underveis i middagen var det også utdeling av DNB-stipendet. Dette er et stipend som deles ut til de som har vunnet HL, Norgescup sammenlagt og VM gull. Jeg var så heldig å få stipend for stafettseieren i VM. Dette er stas, og pengene dekker hotell og kjøring i vinter. Jeg vil også gratulere alle de andre som fikk stipendet.

Vebjørn Sørum